Det ville seg ikke mot Fredrikstad

Dagens kamp mot medaljejagende Fredrikstad ble like tøft og hardt som forventet.
Etter en målrik førsteomgang gikk Fredrikstad til pause med en tremålsledelse. Gjestene satte ballen i mål hele 17 ganger på de første 30 minuttene. Fana fikk ikke forsvarsspillet til å sitte, og Fredrikstad klarte å dytte ballen videre til ledige spillere som sendte ballen i mål gang på gang. Fremover på banen var det Martine og Sara som var mest toneangivende i første omgang for Fana, og Martine gikk til pause med 6 mål.

Fana brukte pausen veldig godt og kom på banen med et veldig godt og hardt kjempende forsvar. Det sterke kollektivet til Fredrikstad klarte ikke å finne ut av hjemmelagets forsvar de 13 første minuttene av 2.omgang. Laget som ligger på 3.plass på tabellen var tydelig frustrert og trengte en time-out for å samle seg. Utfordringen var at Fana dessverre ikke klarte å omsette mulighetene de fikk fremover på banen til å komme seg foran i målprotokollen.

Den siste delen av 2.omgang hadde Fredrikstad kontroll på kampen, selv om Fana klarte å skape litt spenning når de var 2 mål bak knappe minuttet før slutt. Sluttresultatet ble 24-28, og totalt sett var Fredrikstad det beste laget i Fana Arena denne onsdagskvelden. Fana viste moral og samhold, og holdt Fredrikstad helt nede på 11 mål i 2.omgang.

martine ble av kampsponsor Umbro kåret til beste Fanaspiller i dag.