Det nye trenerteamet tar form

Som kjent er Erlend inne i sin siste sesong som hovedtrener for jentene våre. Det er allerede kjent at Vidar Gjesdal tar over det ansvaret. Med seg på laget har han nå fått Marius Beck som assistent. Marius ansettes i Fana med en delt rolle; assistenttrener på elitelaget samt ansvarlig for breddeavdelingen i klubben. Marit Davik skal over i andre roller, og Marius vil dermed bli hennes erstatter fra rett over sommeren.

De siste fire årene har Marius hatt ansvar for damene i Fyllingen. De spiller i dag i 1.divisjon og gjør det skarpt der. Før han kom til Fyllingen har han erfaring fra både Elverum og Storhamar.

Vi spurte Marius hvorfor han nå har valgt å bytte fra gult til rødt;

Det er flere grunner til at jeg valgte å takk ja til jobben i Fana. Etter mange år med mye kontinuitet på både trener- og spillerfronten, så må det bygges litt på nytt igjen nå i Fana. Det trigger meg veldig å få være med på å bygge dette sammen med Vidar. Vi har diskutert mye håndball i løpet av de fire årene jeg har vært i Bergen og jeg tror vi kan utfylle hverandre godt både i treningsarbeidet og på benken. I tillegg er det er nivå opp fra 1.divisjon som jeg har vært i nå, så det blir gøy å se om tankene vi har jobbet etter i Fyllingen også fungerer på det øverste nivået.

Marius Beck

I tillegg til trenerjobben skal Marius, som nevnt, også har ansvar for breddeavdelingen i klubben.

Breddejobben blir viktig for å legge til rette for at det skal kunne komme nye spillere opp til elitelaget som er oppfostret med Fana-logoen på brystet. Vi må ha rammer i klubben som gjør at det både er gøy og utviklende å være barne- og ungdomsspiller i Fana.

Marius

Administrativ leder for jentene, Trine, er strålende fornøyd med å få Marius med i teamet:

Det blir veldig kjekt å få Marius på laget. Han brenner for håndball, og har fått god erfaring fra både trenerjobb og klubbdrift i Fyllingen.

Trine

Jentenes nye sjef er også fornøyd med å ha styrket teamet;

Jeg er meget godt fornøyd med å få Marius med i trenerteamet. Han har solid erfaring på damesiden, i tillegg til stor kunnskap og vil tilføre masse inn mot arbeidet med spillerne. Så får vi også profesjonalisert treningen vår i langt større grad der vi ønsker å tilby en helhetlig treningshverdag med muligheter til å trene også på formiddagen. At Marius blir på heltid i Fana blir en stor ressurs for hele klubben og jeg håper vi får en god link mellom bredde og elite i arbeidet med å utvikle en helhetlig klubb videre.

Vidar Gjesdal

Vi gleder oss til å bli kjent med Marius i hans nye rolle.