Tap mot Follo etter strålende førsteomgang

Jentene spiller en strålende førsteomgang i Follo Arena anført av en Martine K Andersen i full fyr. Martine kriget inn hele 10 baller i førsteomgang som Fana ledet komfortabelt 15-21 til pause. Mot slutten av omgangen viste også Mille Daae hvilke kvaliteter som bor i henne og satte tre raske mål fra sin høyreposisjon.

I andre omgang skiftet kampen karakter. Follo ville mest og kriget seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen. Martine fortsatte å frustrere hjemmelaget, og satte nye 5 mål i løpet av første halvdel av 2.omgang. Etter dette ble det omtrent en kollektiv svikt i angrepsspillet til Fana.  Ballen ville ikke forbi Follo sin målvakt, og gode muligheter ble skuslet bort. Det ble kun 9 mål fremover i 2.omgang for Fana, og det gjorde at hjemmelaget kunne sikre seg begge de viktige poengene.

Dagens Fana-spiller ble Martine K Andersen. Hun laget ikke mindre enn 16 mål i kampen, selv om det ikke var nok til 2 poeng denne onsdags kvelden.

Nå venter en blir blytung tung reise for skuffede Fana-jenter på nattoget hjem til Bergen.