Tap mot et godt Vipers-lag

Det ble som ventet en tøff og hard kamp mot de suverene ligalederne fra Vipers.

Starten på kampen var preget av høy fart fra Vipers-jentene, mens våre jenter stod godt imot. 20 minutter ut i omgangen var vi 2 mål bak på 11-9 etter en fin scoring fra Sara på høyrekanten. Deretter gikk vi inn i en periode med noe skuddbom og tekniske feil, og som kjent straffes man knallhardt av Vipers i sånne anledninger. Vipers benyttet muligheten og dro litt i fra. Til pause stod det 19 – 14 til Vipers. Da hadde 8 av våre jenter tegnet seg på scoringslisten.

Andre omgang startet likt som første ble avsluttet. Vipers får løpe når vi ikke klarer å score eller gjør tekniske feil. Jentene slutter dog ikke å jobbe og er tilbake på 5 mål bak etter halvspilte andreomgang.

Etter hvert tar kreftene slutt mot et veldig godt Vipers-lag og det ender 38-25.

Mål Fana: Martine 12, Lina 3, Linnea 3, Maren 2, Marte 2, Sara 1, Leah 1, Sara 1.