Fana-Gjerpen HK Skien, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Som for Askepott var det først i den siste nøtten premien fantes. …..

Høstsesongen var bra for jentene fra Bergen sør, og etter to sure tap for hhv Tertnes og Sola nå på starten av 2020 var det på tide med ein seier.

Søndagens kamp mot Gjerpen ble kampen da jentene greide å holde hodet kaldt og fremdeles vere i ledelsen da sluttsignalet gikk.

I perioder var det en «mål for mål» kamp før hjemmelaget fikk en aldri så liten luke som bortelaget hentet inn. Men Fana jentene hadde bestemt seg, denne kampen skulle de vinne. Og med en god sluttspurt gikk lagene i garderoben med 15-11 ledelse til hjemmelaget.

Andre omgang gikk i samme sporet som den første, Fana fikk en liten luke som Gjerpen (nesten) hentet inn. Men et kollektivt jobbene Fana-lag var gode til å holde gjestene på en armlengs avstand. Og da sluttsignalet gikk stod det 28-25 til Fana.