Fredrikstad Bkl.-Fana, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Etter fire år og seks forsøk lyktes det endelig for jentene å tukte Fredrikstad. Samtidig med årsmøte i Fana Håndball kjempet jentene om poengene i «Plankebyen».

355 tilskuere fikk se et Fana-lag som SKULLE vinne denne kampen. De fikk se jentene vår gå ut på banen, få straffe etter ett minutt og score kampens første mål. Fredrikstad utlignet til 1-1, 2-2 og litt senere til 8-8. Det var i grunnen det nærmeste de kom, og med 6-10 i banken tok lagene en velfortjent pause.

I andre omgang var det fortsatt våre jenter som var best (selv om det til tider ble litt slurv og kaos) og de ledet med mellom 4 og 6 mål hele omgangen. Det vil si, helt til Fredrikstad fastsatte sluttreultatet til 24-27 med en redusering knappe minuttet før slutt.

Celine ble nok en gang kåret til vår beste spiller, vi ble «belønnet» med 5 to-minuttere, gult kort til Erlend, strafferedning til Synna, flere klasseredninger til Sofie og syv spillere på scoringslisten.

Her er fra oppgjøret i Fana Arena i høst

Oppsal slo Follo og Molde slo Sola. Så vi er fremdeles ett poeng bak siste sluttspillplass (eller nest siste om du vil), men nå er det fem betryggende poeng ned til Sola på kvalikk-plassen.

Neste kamp for jentene våre er hjemme mot Aker 01.mars.