2.runde kamp for Fanajentene

Det er med litt sommerfugler i magen vi står opp til torsdag 26.august. For endelig er det kampdag igjen. Ikke siden 10.januar 2021 har jentene spilt en tellende håndballkamp (da ser vi bort ifra at kampen mot Aker i ettertid ble strøket).

I kveld reiser jentene til Sotra Arena for å møte 4.divisjonslaget Sotra i NM-runde 2. Det blir årets første NM kamp for våre jenter, mens Sotra brukte sist søndag til å slå 2.divisjonslaget TIF Viking ut av cupen. Det ble en kamp med hjemmelaget i føringen stort sett hele kampen. Etter 20 minutters spill stod det 8-8 på resultattavlen, og da sa Sotra «takk og farvel» til 2.divisjonslaget og tok pause med 13-8 ledelse.

På det meste ledet laget fra Sotra med 10 mål, før kampen til slutt endte med 25-19 seier til hjemmelaget.

Våre jenter kommer fra seier i treningsturneringen Lerøy Elitecup. For samtidig som Sotra slo nabo TIF Viking så slo våre jenter den andre naboen, Tertnes.

I kveld møtes lagene til kamp om videre avansement i cupen. Sist sesong kom Fana seg til semifinalen der det ble tap for Vipers – hvor langt kommer vi i år?

Kampstart i Sotra Arena kl 19:30