Utvisningsbonanza i Fana Arena

Kveldens REMA 1000-ligakamp i Fana Arena mellom hjemmelaget Fana og gjestene Romerike Ravens ble en kamp med mange utvisninger, til tross for en rolig atmosfære på banen. Fana hadde 2 x 2 utvisninger ved to anledninger i kveldens kamp uten at gjestene klarte å utnytte dette i særlig grad.

Fana tok tidlig initiativ i kampen og så seg egentlig aldri tilbake.  Ved pause ledet Fana 16-13 og hadde tilsynelatende god kontroll. Romerike Ravens startet best i 2.omgang, men godt forsvarsspill fra Fana gjorde at Raven aldri fikk den kontakten som de ønsket. Med unntak av en god sluttspurt fra gjestene var det Fana sin kamp.

Sikre avslutninger fra kantspillerne Linnea Skadal Kyrkjeeide (4/5), Martine Vindheim (3/4) og Maren Gabrielsen (1/1) sammen med en opplagt Celine Solstad (9/13) sikret at Fana til slutt vant komfortabelt 30-26.

Målvakt Olivia Lykke Nygaard hadde også en meget god dag på jobb og endte på en imponerende redningsprosent på 42% og ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller.