Tap i første kvartfinale

Tradisjonen tro var vi sent ute fra startblokkene i dagens kamp. Sola, anført av en opplagt Camilla Herrem, tok raskt føringen i kampen og etter 5min så Erlend seg nødt til å ta timeout.

Vi blir litt sidelengs og feige, og klarer ikke å ta de riktige valgene.

Erlend Lyssand

Etter timeout var jentene mer målrettet i angrepene og på et tidspunkt var vi helt oppe på 10-10. Resten av omgangen var preget av slurv fra vår side, og Sola gikk til pause med ledelse 13-10.

Andre omgang startet bedre enn den første og vi hentet raskt inn noen mål. Dessverre våknet også Sola og var bedre enn oss i en lang periode. Sola rykket fra og var på det meste 6 mål foran.
I et siste forsøk på å tette forspranget la Erlend om til 7 mot 6. Det førte til scoringer, men vi klarte dessverre ikke å tette nok igjen bak. Sola vinner 28-25.
Andrea ble kåret til vår beste spiller.

Vi er litt for svingende i prestasjonene begge veier, og vi klarer aldri å hente igjen de tre målene Sola leder med til pause. Sola vant denne kampen fortjent.