Kampen som hadde alt

Også papirfly konkurranse arrangert av kampsponsor Sport Norge Laguneparken i pausen

Onsdag 06.mars var det lokaloppgjør, by-derby, storesøster mot lillesøster, topp mot bunn – her kan du velge fritt i overskrifter. Det var tid for Fana mot Tertnes.

Fana jentene kjemper for tilværelsen i eliteserien mens Tertnes kjemper for medalje og E-cup spill neste sesong. Og for en kamp det ble og for en stemning det var i hallen (synd at lyd og stemning ikke er så lett å formidle i ettertid).

Tertnes tok (oppskriftsmessig?) ledelsen ganske kjapt og ledet 12-5 etter drøye 20 minutter av første omgang, men Fana sine jenter kjempet seg tilbake i kampen. Og knapt fem minutter ut i andre omgang stod det 13-13 og de over 1.000 tilskuerne i Fana Arena gikk av hengslene (og de kom vel egentlig aldri tilbake «på hengslene).

Derifra og ut fulgte lagene hverandre, og ingen var vel helt sikker på hvor seieren skulle havne før det var knappe to minutter igjen av kampen. Da ledet Tertnes med to fattige mål. Kampen endte med 25-22 seier til Tertnes.

Men det var ikke bare spillerne som underholdt denne kvelden. Sport Norge Laguneparken hadde lagt opp til publikumskonkuranse i pausen. Kom nærmest «målet» (kjegler ute på banen) med et papirfly, og du kan vinne gavekort fra Sport Norge Laguneparken.

Mange ivrige papirflykastere stilte seg opp, de tre som kom nærmest var Thea Mjøs, Marianne Steffensen og Yngve Monsen. Som fikk hver sitt gavekort på kr 1.000,-  utdelt av Fana G2006 spiller Kristoffer Hersvik.