Hva gikk galt?

Vi starter med å sitere Erlend til BA etter kampen: «Alt gikk galt for vår del. Vi var dårlig i alle spillets faser. Det startet med at vi ikke tok duellene i forsvar, og så spredte det seg frem til angrepsspillet».

Vi begynte med ballen, men det var tidligere Tertnes spiller og nylig skadefrie Kjerstin Boge Solås som startet scoringsballet da hun fyrte av en kanon av ett skudd og gav Byåsen 1-0 etter knappe 45 sekunders spill.

Den ledelsen varte mens Byåsen løp hjem. Etter innspill fra Kizza satte Oda inn 1-1 før Kizza la på til 2-1 like etterpå. Den holdt ikke så lenge vår ledelse heller, Byåsen la nemlig kjapt på til 2-2. Og slik gikk nå de første minuttene ….

Men så var det nevnte Kjerstin Boge Solås da jenter. På syv minutter fikk hun slippe til og kunne sette fire baller bak Olivia (+ et par assist). Og når Annick Lipman i tillegg stengte Byåsen buret med en redningsprosent på 56, så fikk jentene en vanskelig dag på jobben.

For å si det litt enkelt, på stillingen 6-6 var det takk og farvel fra Byåsen sin side og det hele endte i 14 måls tap for jentene våre. Mer er det ikke å si om den saken.

Nå er det å legge kampen bak oss, reise hjem og fortsette å jobbe. Mot neste kamp som er hjemme mot Flint Tønsberg 29.januar.