Foto: Kjell Eirik Henanger

Fana-Aker Topphåndball, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Ikke bare tok vi begge poengene med vi holdt jammen meg på å ta all Sushien også. Det siste beklager vi, men heldigvis rakk vi å sende med jentene fra Aker Topphåndball den sushien vi hadde lovet at de skulle få.

Men poengen våre, de får de aldri!

Jentene ledet to null før det var gått tre minutter, men så snudde det og plutselig stod det 2-4 til gjestene fra andre siden av landet. Men i dag var ikke dagen da våre jenter ga noe ved dørene og i løpet av knappe fem minutter var 2-4 snudd til 5-4.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Mot slutten av omgangangen slapp Aker litt inn i kampen, men ikke mer enn at jentene tettet igjen og gikk til pause med 14-13 ledelse.

Synna kom inn og stengte igjen for Aker sine skyttere. Foto: Bjørn Erik Nesse

Andre omgang var 1 1/2 minutt gammel og det stod 15-15. Derifra og ut var det aldri tvil om at dette ville Fanajentene dra i land. Luken ned til Aker ble større og større – og da Aker først fikk en spiller utvist pga for mange spillere på banen og ennå en utvisning bare sekunder senere var det avgjordt.

Sara fikk æren av å fastsette sluttreultatet til 35-25. To nye poeng, åttende plass på tabellen og garantert Rema 1000-liga spill også neste sesong.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Celine stoppet på seks mål i dag. I tillegg vartet Maren, Kizza og Sofie opp med fem mål hver. Kizza ble kåret til vår beste spiller og fikk «goodiebag» fra Brun & Blid + klem fra Mathias Hovden.

Foto: Marianne Kolås

Nå venter et spennende oppgjør mot Oppsal borte den 04.mars før vi tar imot Follo til sesongens siste (ordinære) kamp 11 mars. Oppsal ligger kun ett poeng bak oss på niende plassen, men samtidig er det kun ett poeng opp til sjette plassen. Følg med på den spennende avslutningen på årets Rema 1000 liga.