Fana-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

10.januar starter sesongen opp igjen, og Aker kommer på besøk til Fana Arena.

De med god hukommelse (og som ikke har fortrengt det) husker nok åpningskampen i høst da vi møtte Aker borte. Og fikk juling så det holdt da vi tapte 31-22.

Tabellmessig så ligger vi midt på treet med 11 poeng på like mange kamper. Aker har to kamper mindre spilt og fem færre poeng.

I fjorårets møter vant vi 35-25 hjemme i Fana Arena mens det var Aker som trakk det legste strået og vant med tre mål da vi spilte i Bygdøhus Flerbrukshall.

Ser vi på de tre siste kampene før mesterskapspausen så har Fana tatt fire poeng mens Aker står bokført med to poeng. Der begge lag har hvert sitt tap for topplaget Vipers.

Aker har imidlertid kun spilt 8 kamper så kangt, og ble sist onsdag offer for korona-reglementet og smitte i andre lag og fikk ikke spilt kampen mot Sola.

Ser vi på statistikken har vår toppscorer (Kizza) 5,7 mål pr kamp, mens Aker sin storscorer er Karoline Lund med et snitt på 5,5 mål pr kamp. Våre jenter scorer i snitt 28,6 mål pr kamp mens søndagens gjester står med 26,1 mål pr kamp. Dette kan med andre ord bli (nok) et spennende oppgjør.

Det er fremdeles igjen biletter til kampen. En kamp der vi følger alt av smittevernregler og derfor anbefaler vi at publikum bruker munnbind så lenge de ikke sitter på sine tildelte plasser på tribunen.

Velkommen på kamp