Fana-Aker Topphåndball, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Kamprapport

En liten omskriving sånn i starten: «Når snøen laver ned, lager vi mål og vi er i himmelen ». For snøen lavet ned i Bergen denne ettermiddagen, og målene trillet vår vei.

En reprise av åpningskampen i høst var det ingen i Fana som ønsket seg. Starten var likevel ikke av det beste vi har sett, men det skriver vi på kontoen for «lenge siden sist kamp». Det var ikke så mange mål å snakke om de første minuttene av kampen og det stod «bare» 4-6 til Aker etter ti minutters. Men Fanajentene slo tilbake og lagene fulgte hverandre så og si mål for mål ut omgangen. Og de gikk i garderoben på stillingen 16-16.

Andre omgang var ikke gammel før Aker tok ledelsen (igjen), men det var for siste gang i kampen. Nå skrudde Fana jentene det til og holdt seg foran gjestene resten av kampen. Det manglet ikke nerve og dramatikk av den grunn, spesielt da jentene etter bare knappe seks minutters spill fikk to utvisninger i «omtrent samme sekund». Men de startet like godt den utvisningsperioden med å legge på til 21-18. Og deretter såg de seg ikke tilbake. Stort tempo, godt målvaktsspill og flest mål, det gav seier og to poeng.