Fana-Byåsen Elite, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Og fulgte oppskriften til FyllingenBergen da de slo ØIF Arendal i to kamper på rad, først i cupen så i Rema 1000-ligaen.

Det er midt i høstferien, det er kampkollisjon med Tertnes (som møtte Storhamar i Haukelandshallen) og bare en uke siden sist møte. Men onsdag kveld var det Rema 1000-liga kamp i Fana Arena og med Byåsen Håndball Elite som motstander.

Hva skal en si? Jentene viste med en gang at her gis det ikke ved dørene. Allerede før minuttet var gått stod det 1-0 på tavla. Og ikke lenge etter dobblet vi til 2-0.

Kampen utviklet seg til å bli en målvaktskamp. Sofie i Fana målet spilte en stor kamp. Hun var «over alt hele tiden». Men det skal sies at hun hadde et til tider potte tett forsvar framfor seg.

På motsatt side var ikke Annick Lipmann noe dårligere. Men våre jenter ville mer enn Byåsen i dag. På de siste 10 minuttene av kampen scorte Byåsen kun ett mål, og det kom drøye 8 minutter før slutt.

Det er vel unødvendig å si at Sofie Ege Grønlund ble kåret til Fanas beste spiller i kveld. Byåsen beste ble Annic Lipman.