Foto: Kjell Eirik Henanger

Og gjett om jentene tok revansj da!

To minutter gikk før det hele for alvor i gang. Da tok jentene ledelsen 1-0 før Flint utlignet til 1-1 like etterpå. Men så satte «mål-maskinen» Kizza inn sitt mål nummer 130 for sesongen, på straffe. Etter det hadde jentene blikket kun framover.

Foto: Kjell Eirik Henanger. Kizza med mål nummer 130 for sesongen

Nærmere enn det (2-1) kom aldri Flint denne lørdag ettermiddagen i Fana Arena. Første del av første omgang ble ikke av den målrike affæren, men vi økte jevnt og trutt til vi kunne gå i garderoben med en målprotokoll på ganske så komfortable 16-5 i vår favør.

Veldig gledelig var det at (endelig) var nykommer Anna Bjørke Kallestad tilbake på banen. For første gang i Fana drakt etter overgangen fra Byåsen (men opprinnelig fra Os) etter fjorårs-sesongen. Hun har vært ute med korsbånd-/menisk skade i 510 dager (ref BA) før hun i dagens kamp noterte seg for 3 mål og en to-minutter. Velkommen tilbake på banen, Anna.

Foto: Kjell Eirik Henanger

Andre omgang startet der den første sluttet, og det var ikke all verden å sette fingeren på utover i omgangen (selvfølgelig «helt objektivt sett» fra skribenten sin side, eller i beste fall er det fortrengt i jubelen over storseier). Etter halvspilt omgang var ledelsen på 12 mål og da sluttsignalet gikk var den økt til 15.

Kort oppsummert?

Seier 35-20 (16-5), både Ida og Olivia vartet opp med strafferedninger, Henriette og Celine deler assist-toppen med 7 målgivende pasninger, Kizza og Aurora stoppet på 7 mål hver, Oda ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller. Alle Fana tilhengere gikk glade og fornøyde hjem, og vi ønsker velkommen tilbake torsdag 03.februar. Da kommer Molde på besøk.

Foto: Kjell Eirik Henanger
Foto: Kjell Eirik Henanger
Foto: Kjell Eirik Henanger