Foto: Bjørn Erik Nesse

Det er nest siste hjemmekamp i kveld – kommer du?

Jentene har ligget stabilt inne på Topp 5 hele sesongen, men for å holde seg der også når sesongen er over har de en jobb å gjøre. De siste kampene har det vært litt opp og ned Det har vært korona, det har vært knappe tap, de har blitt «best i by’n og det har blitt en seier og to. For en uke siden ble det bortetap for Aker – og det kan bli vanskelig å beholde en plass på Topp 5 om de taper for Fredrikstad i kveld. For det er tett mellom lagene som kommer bakfra og nærmest er Ravens som kun har to poeng å ta inn på jentene fra Bergen. 

Fredrikstad kommer til Bergen etter seier over Oppsal for en uke siden. De har en kamp mindre spilt enn Fana og med seieren over Oppsal klatret de fra kvalifisering til sluttspillplass. Og det er en posisjon de selvfølgelig går «all in» for å beholde. Med tanke på at de har vunnet fire av de fem siste kampene sine så er det et lag med selvtillit som gjester Fana Arena på onsdag. Bortelaget har hatt en god statistikk i Fana Arena og har vunnet to av tre oppgjør der. Vi tenker å stoppe de i kvled

Da lagene møttes i høst ble det to-måls seier til Fana. Nå spiller begge lagene for å holde lagene bak seg på minst en armlengs avstand, så det blir et spennende oppgjør i Fana Arena. Og som alltid er håndball best i hallen, så kjøp billetter i Fana sine systemer. Direktesport.no er som alltid på plass med direktesending av kampen, og på handball.no/live får du fortløpende siste nytt fra Fana Arena.