Foto: Bjørn Erik Nesse

Larvik kommer til oss på søndag, kommer du?

Det er litt over tre år siden vi spilte vår første hjemme kamp mot Larvik, i det som var vår første sesong i det som nå er REMA 1000-ligaen. Vipers hadde overtatt toppen i norsk håndball, men Larvik var fremdeles med i toppene av serien.  Og kjempepopulære både blant våre og deres tilhengere. Noe et tilskuertall på 1.103 viste med all tydelighet. Søndag er det klart for ett nytt møte med Larvik hjemme i Fana Arena.

Larvik er ferdig med sitt koronautbrudd, vi er midt inne i vårt. Med de utfordringene det drar med seg – men det får vi ikke gjordt noe med i dag.

Inneværende sesong har Larvik slitt litt på nederste del av tabellen, men med stigende formkurve har de etter oppstart av vår-sesongen tatt 8 av sine 16 poeng. De kommer til oss i Fana med seier over Aker nå på onsdag friskt i minne. Guro Ramberg sa (til egne sider) etter kampen at «vi sto veldig godt sammen som et lag i dag. Vi satte forsvarsspillet og «Esma» sto veldig bra i mål i dag, og da får vi løpt etter i kontra».

Hvordan det gikk på kampen i januar 2019? Den vant vi, med ett mål.

Jentene våre var onsdag på Hamar og spilte en god 2.omgang etter en ikke fult så god første omgang. Etter å ha ligget under med ni mål til pause såg det ikke så bra ut for andre omgangen, men de ti jentene som var med til Hamar gjorde en god jobb vant 2.omgangen 16-11. Det tar vi med oss vet du.

Da vi møtte Larvik i høstsesongen, stod det 30-28 til hjemmelaget med knappe 2 ½ minutt igjen å spille. Da dommeren blåste av for full tid viste måltavlen 32-32 etter at Kizza utlignet for oss akkurat i tide til å få målet godkjent.

Et ran vil Larvik kanskje kalle det?

Så jenter, ikke lag kampen på søndag like spennende. Det er ikke sikkert at vi «tåler» det.

Bilettene finner du her