Foto: Bjørn Erik Nesse

Søndag var ikke helt vår dag

Heldigvis var de fleste friske igjen og klar for kamp. Da var det verre med Forzafansen og trommene. Der var det tynnere enn vanlig i rekkene. Vinterferie?

Men kampen kort oppsummert:

Tempoet var litt prøvende i starten av kampen før det løsnet, for begge lagene. Denne gang var det Sara som satte inn vårt første mål, og så fulgte de andre på. Jentene jobbet på, ikke helt etter planen hele tiden, ledet i første omgang på det meste med tre mål og gikk til pause med 15-14 ledelse.

Andre omgang var jevnt fordelt mellom lagene fram til 21-21 etter 11 minutter. Da tok Larvik skikkelig tak i kampen og brukte seks minutter på å gå opp til 21-26. Uten at det ble panikk i leiren (les: i sofaen) av den grunn. Da arena uret passert 28:28 minutter utlignet Sofie til… nettopp, 28-28.

Under minuttene og sekundene som nå gjenstod ble det scoret 3 mål, inkl en straffe, det ble tatt to time-outer og laget en teknisk feil. Og da dommerne blåste av kampen hadde Larvik satt inn vinner målet med syv sekunder igjen å spille.

Kampen endte altså med at vi tapte 29-30 for Larvik. Surt!

Kort kort oppsummert fra Instagram:

«Vi taper mot Larvik i dag. Vi leder med 1 til pause, men faller bakpå i 2.omg og Larvik tar ledelsen. Det blir mye rot både fremover og bakover, og vi gjør ikke det vi har planlagt. Celine blir vår beste»

Nå er det en liten landslagspause, der forøvrig Kizza og Olivia skal vere med Rekruttlandslaget og Oda kan bli kalt inn på kort varsel.

Neste kamp er ett av årets høydepunkt, nemlig borte mot Tertnes 10.mars. Sett av datoen og følg med på når Tertnes slipper bilettene