Fana-Molde Elite, NM Senior Kvinner 1920 > Kamprapport

Jentene prøvde, men nok en gang ble Molde «to mål for store».

Molde gikk opp i ledelsen etter få minutter men det skulle gå hele syv minutter før hjemmelaget fikk sitt første mål. Alt i alt var det få mål de første tyve minuttene av omgangen. Med «bare» totalt 16 mål, fordelt på 5 til Fana og 11 til Molde. Fanajentene våknet imidlertid litt mot slutten av omgang og da lagene gikk til pause hadde hjemmelaget redusert til 11-15.

Andre omgang startet og 484 forventningsfulle tilskuere fikk se Fana hente inn mye av Molde sitt forsprang – og ved halvspilt omgang var det bare ett mål som skilte lagene.

Men igjen fikk Molde det ørlille forspranget som holdt de to og tre mål foran også i siste halvdel av andre omgang. Det ble et spennende siste minutt av kampen med 25-26, 25-27, 26-27 alt i løpet av 45 sekunder. Da tok Molde timeout og rakk å få inn et mål til slik at kampen endte 26-28 i Moldes favør.

Alle foto: Kjell Eirik Henanger

Silje ble kåret til vår beste spiller og ble belønnet med bestemannspremie levert av «Kjersti’s Hudpleie».

Hos Molde ble Mathilde Rivas-Toft kåret til banens beste spiller og fikk bestemannspremie levert av «Brun & Blid».