📸:@sportsfotograf_bjornerik_nesse

Fana-Oppsal, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Kampklare Fanajenter tok imot et minst like kampklart Oppsal i Fana Arena søndag kveld.

Allerede under oppvarmingen noterte vi oss endringer for Fana-laget. «De pleier ikke varme opp på den banehalvdelen, gjør de vel?» Men søndag kveld både varmet de opp og startet kampen på «feil banehalvdel». Om det virket? Uten tvil !

Jentene gikk raskt i tet, men gjestene fulgte etter, utlignet og gikk forbi til 2-3. Men tålmodige og godt-spillende Fana jenter tok igjen det ene målet og tok på nytt føringen i kampen. En meget god Sofie i målet sørget for at Oppsal fikk inn ett minimum av mål mens jentene ute på banen sørget for 5-3 ledelse etter halvspilt omgang. Første omgang ble en målfattig affære, og lagene gikk til pause på stillingen 10-8 til hjemmelaget

Ikke alt for mange publikummere fikk se at Fana fortsatte i samme sporet etter pause. Og vi fikk se et Fana lag som mot slutten av kampen bare dro mer og mer ifra.

Sofie stod en glimrende kamp i mål og ble kåret til banenes beste Fana spiller. Og ble belønnet med premie fra Kjersti’s Hudpleie.