Greier vi fire på rad?

Fire ganger har vi møtt Oppsal etter opprykket fra 1.divisjon. Ett tap og tre seirer så langt. Tapet kom i første møtet i det som var vår andre kamp i det som var vår første sesong i Eliteserien.

Med våre syv kamper og fem poeng er det tre lag mellom oss og Oppsal som ligger på tolvte plass med seks kamper og to poeng. Etter seieren mot Byåsen klatret vi opp på siste sluttspillplassen.

Ser vi på statistikk, kamper som er spilt og alt det der, så har jentene våre en stigende trend. På de tre siste kampene (inkl åttendedels finalen mot Flint Tønsberg) har jentene våre skåret småpene 103 mål og sluppet inn 82.

Søndagens motstander har på sine tre siste kamper (inkl åttendelsfinale tap for Molde) slått Larvik og måttet gi tapt for medaljekandidat Sola. Oppsal har tidligere Knarvik og Åsane spiller Mille Tveit Porsmyr og tidligere Fyllingen målvakt Benedikte Kalstad Hernes i troppen.

Forrige sesong hadde vi 293 tilskuere på tribunene under kampen mot Oppsal – blir du blandt de 200 som får plass denne gangen. Det er fremdeles noen billetter igjen.

Blir det utsolgt før du kommer deg til TicketCo og billettkjøp så sendes kampen på BA/Direktesport.no