Foto: Bjørn Erik Nesse

Nå venter Rælingen hjemme i Fana Arena.

Søndag 06.september kl 16:00 er det klart for REMA 1000-ligaens første hjemmekamp i Fana Arena. Nå gjelder det å riste av seg tapet for Aker og jobbe for vår første to-poenger denne sesongen.

Etter torsdagens kamp har vi mye å revansjere.

Silje foran søndagens møte med Rælingen

Sist vi møtte Rælingen hjemme i Fana Arena var i 2018/2019 sesongen – da vant vi med fire mål. Rælingen har i mellomtiden vært en tur i 1.divisjon og i første kamp tilbake i REMA 1000-ligaen ble de slått av Sola på hjemmebane.

Ser vi på statistikken så har ikke Rælingen slått oss siden september 2017 (1.divisjon)…. Ja da, kampen skal spilles først, men målet må helt klart vere at seiersrekken vår ikke skal brytes på søndag.

Vi har snakket med Oda og Silje om hva de tenker foran møtet med Rælingen søndag ettermiddag.

Oda sier at «etter en elendig seriepremiere må vi løfte oss mange hakk før kampen mot Rælingen. Forsvarsspillet og returløpet må virkelig forbedres inn mot søndag. Det var ingen god følelse etter kampen mot Aker, og det er på ingen måte slik vi som lag vil fremstå. Vi har troen på at vi kan løfte oss, og vi gleder oss masse til første hjemmekamp for sesongen!! Rælingen hang godt med sola i perioder, så vi må virkelig være påskrudd fra start av».

Foto: Bjørn Erik Nesse

Silje er ikke uenig i det og sier at «det blir kjekt å endelig spille hjemmekamp! Vi håper på godt oppmøte til tross for restriksjonene, og god støtte fra publikum! Etter torsdagens kamp har vi mye å revansjere. Vi har hatt en god oppkjøring, og slik vi spiller mot Aker er ikke slik vi ønsker å fremstå. Når det nå er første hjemmekamp mot Rælingen er det viktig at vi klarer å holde fokus på arbeidsoppgavene, og viser at vi er et bedre lag enn vi var mot Aker. Rælingen er nyopprykket og er et lag som liker å løpe, så det blir viktig med gode returløp».

Billetter til kampen finnner du her