Foto: Bjørne Erik Nesse

Det er klart for sesongens siste seriekamp – kommer du og ser på?

Når du står og ser utover hallen og den er klargjort for klargjøring til siste REMA 1000-liga kamp 2021/22 sesongen så er det litt vemodig – sånn i et par minutter. For det er ikke hvem som helst som kommer til oss på en palmesøndag sånn (nesten) midt i april. Det er Sola, med Camilla Herrem i spissen, og kampen starter kl 15:00

Sola har tatt bronsen for andre året på rad og kom til kvartfinalen i European League. Ser vi på vår historie mot laget fra Sola så slo vi de (på bortebane) første gang vi møttes i REMA 1000-ligaen. På hjemmebane gikk det ikke vår vei den gangen, og heller ikke i årets bortekamp gikk det helt som vi planla.

Men vi slo de ut av cupen sist de var på besøk i Fana Arena, det er en god ting å ta med seg.

Alt det er nå historie, og i skrivende stund er de siste forberedelsen godt i gang til årets siste kamp i REMA 1000-ligaen 2021/22.  

Ingen kan ta fra jentene femteplassen på tabellen, den er vår uansett hvordan det går i ettermiddag.  Men de trenger deg likevel på tribunene denne palmesøndagen. Så ta turen i Fana Arena, husk å hente ut billett i appen vår før du kommer i hallen (det er gratis men hent ut billetten før du kommer, det er det beste) og hjelp jentene til seier i sesongens siste seriekamp.

Billettene finner du her