Foto: Njål Arnar Johnsen

Fana-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2021 > Forhåndsomtale

Onsdag 16.september tar vi imot Storhamar med Emilie Hovden i spissen.

Mens våre jenter så langt har en av tre mulige seirer så står laget fra Hamar med full pott på sine tre kamper.

Forrige sesong trakk vi det lengste strået på bortebane mens det ikke ble den helt store forestillingen fra vår side på hjemmebane.

Vi har snakket med trenerteamet og de er klare på at «vi må opp mot vårt beste skal vi holde tritt med et rasktspillende Storhamar. Og så blir det jo kjekt å møte spesielt Emilie igjen, og vi skal gjøre det vi kan for å hindre at hun scorer for mange mål. Samtidig blir det litt spesielt å kun få ha 50 tilskuerer på denne kampen, men vi gleder oss og er innstilt på å gi Storhamar en tøff kamp«.

Storhamar kommer fra 7 måls seier over Sola mens våre jenter måtte se seg slått av Molde på bortebane sist runde. Storhamar har ikke spilt kamp siden 09.september mens vi var i Molde sist søndag.

Også Sportsjefen i Fana IL «gleder seg til å få Emilie på besøk i det som blir en litt spesiell kamp med tanke på Bergen sine koronarestriksjoner og bare 50 tilskuere. Han understreker at med tanke på smittevern så har Fana IL alt under kontroll og vi kjører smittevern med hard hånd«

Foto: Njål Arnar Johnsen

Kampen sendes også på via BA