Fana-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Etter onsdagens «bombe» der Byåsen påførte Sola sesongen første tap er Storhamar det eneste laget med full pott etter seks runder. Og lørdag kommer Storhamar, med de tidligere Fanajentene Emilie Hovden og Sofie Ege Grønlund i spissen, til Fana Arena.

Første gang Storhamar gjestet Fana Arena (2018/19 sesongen) ble det Fana tap med 13 mål, det gikk litt bedre på bortebane den sesongen men vi hadde mye å gå på. I 2019/20 sesongen slo jentene våre på til med seier over Hamar-laget på bortebane. Hjemmekampen den sesongen hopper vi glatt bukk over.

Ser vi på det foreløpig siste møtet mellom Fana og Storhamar i Fana Arena så var første omgangen vår en heller begrederlig affære. Gjestene ledet 0-5 nesten før det var spilt fire minutter. Til pause hadde vi reist oss litt og lå under 9-14. Men så våknet vi, og spiste oss sakte men skkert inn i kampen. Og med en imponerende opphenting ble tapet begrenset til ett fattig mål, 23-24.

Jentene våre har hatt en god sesongstart, med uavgjordt kampen mot Vipers som det foreløpige høydepunktet. Vi har ikke spilt kamp siden 03.oktober, som var bortekamp mot Romerike Ravens. Det var ikke akkurat vår beste forestilling til nå men etter par fridager , en håndballskole og masse god trening så er jentene klare til å krige om to nye poeng.

Storhamar er som sagt ubeseiret til nå og deres foreløpig siste seier var over Byåsen.

Ja, vi vet det er høsferie men værmeldingen melder om ypperlig innevær. Så ta turen til Fana Arena og hjelp jentene i kampen mot Storhamar.

Bilettene finner du i appen vår. Og rekker du ikke hjem fra ferie, så følg oppgjøret via BA/Direktesport.no.

Og forresten, kampen starter kl 17:00

Kan være et bilde av 2 personer og tekst som sier 'REMA 1000 LIGAEN LORDAG 16. OKTOBER STORSENTER LAGUSENTER LAGUNEN STORSENTE LAGUNEN umbro syljuasen FANA INTER SPORT S syljuásen ud M٢ Sparebanken Vest SpareBank 6 o Olrud SI HANDBALL FANA 17:00 S.IL FANA ARENA FANA ŁOBOS OBOS STORHAMAR eDanlK ~TLANDET'