Fana-Storhamar Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Troen var der, men det skal ærlig innrømmes at den forsvant litt da Storhamar puttet det ene måle foran det andre og ledet 0-4 etter knappe syv minutter på banen. At avstanden holdt seg tilnærmet konstant utover i omgangen «skylder» vi på Sofie Ege i Storhamar målet. Det må vere lov å si at hun storspilte på sin gamle hjemmebane denne kvelden.

Våre jenter skapte sjanser og kom til skudd, men det var ikke kvelden for å komme forbi siste hinderet. Så løsnet det og til pause var stillingen 11-16. Absolutt overkommelig.

Ikke vet vi hva Erlend & Co sa til jentene i pausen, men det må ha vært noe riktig – for de framstod som et helt annet lag så fort dommerne blåste igang kampen etter hvilen. Her var det ingen kjære mor hverken den ene eller den andre veien. Flertallet av de 321 på tribunene «tok fyr» da Fana jentene utlignet til 16-16 etter knappe fem minutters spill. Og troen, den var tilbake for fullt.

Nå fulgte en periode der Fana først gikk opp til 19-17 før Storhamar utlignet til 19-19. Det var da spilt 10 minutter. De neste 10 minuttene var Storhamar i ledelsen med ett, to og tre mål og Fana hentet inn igjen. Men på stillingen 25-26 viste Storhamar hvorfor de leder REMA 1000-ligaen. Nå satte de inn ett ekstra gir og parkerte våre jenter i kampen som endte med 26-33 seier til gjestene.

Celine (Solstad) sa til BA etter kampen at «vi klarte ikke å holde momentet oppe. Vi kom bakpå i begynnelsen og har en kjempebra opphenting. Men vi skulle gjerne holdt kampen jevnere lenger. Vi er skuffet, samtidig vet vi at Storhamar er et topplag».

Er du nyskjerrig på hva Storhamar skriver etter kampen? Da klikker du deg inn her

Nå er det å legge kampen mot Storhamar bak seg og fokusere på NM-kvartfinale mot Sola i Fana Arena førskommende onsdag.