Foto: Njål Arnar Johansen

Familieoppgjør i kvartfinalen

Onsdag er det klart for nok et «søster-møte» i Fana Arena. Denne gang blir det bokstavelig talt et søster-møte, eller familiemøte om du vil.

Fanas Henriette Karlsen Risti møter storesøster i Tertnes spiller Birgitte Karlsen Hagen. I tillegg spiller de begge to med og mot kusine Kizza – som jo har sin far Jarle på Tertnes benken.

Foto: Kjell Eirik Henanger

Men – nok om det. Nå er det kvartfinale i NM og vi møter Tertnes hjemme i Fana Arena. Sist vi møttes ble det uavgjort, i en kamp der Tertnes trener Tore Johannesen sa seg glad for at de fikk med seg ett poeng hjem igjen. Det er en knapp måned siden den kampen – etter den har vi spilt tre kamper, scoret 102 mål mot 82 baklengs. Det har gitt oss fire poeng i serien og kvalifisering til kvartfinalen i NM.

Tertnes har spillere som har vært ute i korona-karantene, men vi tviler ikke ett sekund på at dette blir en kamp full av fart, spenning, temperatur og alt det et lokaloppgjør både skal og kan inneholde.

Kampen er utsolgt, ingen uten bilett slipper inn i Fana Arena i morgen. Smittevernet sier avstand – vi sier sitt kun på seter med gult merke. Dvs hvert tredje sete og hver andre rad.

Foto. Kjell Eirik Henanger

Er du ikke blandt de som har fått tak i billett til kampen, så ser du den via HandballTV.com og der starter sendingen kl 18:20.