Fotomontasje/Foto Bjørn Erik Nesse

Lokalderby i Fana Arena

Storesøster mot Lillesøster, Sør mot Nord, Rødt mot Blått … det er mange måter å beskrive onsdagens kamp i Fana Arena mellom Fana og Tertnes på.

Kampene mellom oss og Tertnes har så langt vært av det relativt tette slaget, og statistisk så har utviklingen gått vår vei

Onsdag rigger vi for innrykk av både røde og blå supportere, på både rød og blå tribune. For første gang ligger våre jenter foran Tertnes-jentene på tabellen når de nå møtes til «kampen om Bergen».

Fra Fana leiren rapporteres det om god stemning og at de som skal vere klare for kamp er klare for kamp.

For 1 1/2 uke siden var jentene en snartur til Larvik og kom hjem med ett poeng etter at Kizza utlignet i sluttsekundene av kampen. En kamp som ikke er det beste vi har sett av jentene våre, men poeng er poeng er det noen som sier.

Nå er det lokaloppgjør der lagene kjenner hverandre relativt godt, men denne gang er det «vi» som ligger best an på tabellen. Sist lagene møttes til kamp var i Lerøy Elitecup og sesongoppkjøringen. Den kampen vant jentene våre.

Men den gang var det treningskamp, nå er det (blodig?) alvor. Du kommer vel og ser på? Det er fremdeles noen billetter igjen , og du finner de her. SKulle du mot formodning ikke ha anledning til å gå i hallen, så sendes kampen også på Direktesport.no