Seier 10 mars 2022. Foto Bjørn Erik Nesse

Fana-Tertnes Håndball Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2223 > Forhåndsomtale

Onsdag, altså i morgen, er det duket for sesongens første lokaloppgjør mellom jentene vår og nabo i nord, Tertnes.

Dette blir det åttende oppgjøret mellom de to i REMA 1000-liga sammenheng, og statistisk så er det så langt naboen i nord som leder i antall seirer. Men, det er alltid et, men, nå er det over to år siden Tertnes slo oss. Og ikke langt unna nøyaktig to år siden det hele snudde, da jentene spilt uavgjort hjemme i Fana Arena i oktober 2020.

Resultatene mellom Fana og Tertnes hittil i REMA 1000-ligaen

Nå venter nok ett spennende oppgjør mellom de to, og ser vi på sesongen til nå så har Fana fått en litt bedre start enn det Tertnes har. Begge lagene tapte åpningskampene sine, men der Fana har vant de to neste, måtte Tertnes ha tre førsøk før sesongens første seier kom. Det var i forrige runde mot Larvik.

Jeg tok en kjapp prat med Fana sin målvakt, Olivia, tirsdag formiddag. «Det blir en tøff kamp» kom det ganske så kontant da jeg ba om kommentar til morgendagens kamp. Før hun fortsatte med at «jeg føler vi har det litt i egne hender, samtidig som Tertnes nok kommer til å gi alt med tanke på at vi vant begge oppgjørene i fjor. Nei, det blir en tøff oppgave».

Og så med fulle tribuner i Fana Arena da? «Ja, det blir i alle fall kjekt – for begge lag. Det er alt for lenge siden nå at vi har spilt for fulle tribuner»

Har du ikke alt kjøpt billett må du skynde deg, mandag var det solgt 735 billetter. Billettene finner du her og kampen starter kl 18:30. Og middagen kjøper du ta i hallen, @Matgal er der og fikser maten.