Fana-Vipers Kristiansand (Våg Elite), Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Ingen høye skuldre på jentene da de entret banen mot Vipers søndag kveld. Med omtrent 790 tilhengere på tribunene (resten av de 800 tilhørte Vipers) ble det tidlig stor stemning i hallen.

Vipers tok grep og startet det som ble en målrik første omgang. Som gjestene skriver på sin egen side etter kampen:

Selv om Vipers åpnet kampen best, og ledet 6-2 etter kun fem minutter, hadde ikke Fana planer om å gi seg uten kamp. Det tok kun to og et halvt minutt før Bergenslaget hadde utliknet til 6-6. Utover i omgangen fortsatt kampen i det samme ekstreme tempoet. Selv om Vipers ved flere anledninger klarte å øke ledelsen til både to, tre og fire mål, klarte de aldri å riste Fana av seg. I forsvar slet de rosakledte med å finne ut av Oda Mastad på streken, langskuddene til Aurora Hatle og gjennombruddskraften til Celine Solstad.

I første omgang ble det scoret totalt 39 mål, fordelt på 18 til Fana og 21 til Vipers.

Andre omgang ble til tider like fartsfylt som den første. Tekniske feil hos hjemelaget ble hardt straffet og Vipers greideå< stoppe angrepsforsøkene til Fana. Kampen endte med 10 måls seier til jentene til Kristiansand.

Men alt i alt en godkjent kamp. Nå venter to hjemme kamper mot Byåsen. NM runde den 02. oktober og Rema 1000-liga kamp den 09.oktober.