Fana-Vipers Kristiansand (Våg Elite), REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Torsdag kommer regjerende Champions League Mester, Vipers til Fana Arena. Sist storlaget fra Kristiansand gjestet Fana Arena (2019/20 sesongen) fikk over 800 publikummere se at gjestene slo våre jenter med 10 mål og dermed kunne ta med seg begge poengene hjem til Kristiansand.

Så langt i sesongen har Vipers oppskriftsmessig vunnet alle sine fire kamper, og det er kun Follo som har fått Vipers litt bakpå, i en omgang. Her kan du lese hva Vipers skriver før møtet med våre jenter

Våre jenter har begynt sesongen bra, og vunnet tre av fire kamper. Sist søndag var det imidlertid dårlig forsvarsspill som stoppet seiersrekken vår da Molde (nok en gang) slo oss 36-30.

Fram mot kampen på torsdag er fokuset til jentene å tette igjen forsvaret før Vipers sitt stjernegalleri står på motsatt banehalvdel i Fana Arena.

Vi gleder oss til kamp og hadde vi fått lov skulle vi fyllt hallen med flere enn 1.174 tilskuere. Det var tallet første gang Vipers gjeste Fana Arena tilbake i 2018/19 sesongen.

Billettsalget har startet og billettene finner du i appen vår. Skulle det bli utsolgt før du rekker å handle så får du også sett kampen via BA og Direktesport.no

PS: Det er fremdeles begrenset hvor mange publukummere vi får ta inn…