Foto: Bjørn Erik Nesse

Flint Tønsberg-Fana, NM Senior Kvinner 2021 > Kamprapport

Det ble (heldigvis) ingen reprise fra forrige møte med Flint Tønsberg. Det ble tvert imot overkjøring av laget som slo oss for drøye fjorten dager siden (det er lov å vere litt kjepphøy på en slik dag).

Sofie satte standarden med to strafferedninger (jo, den andre var også en redning selv om den gikk utenfor). Fremover gjorde jentene jobben sin og begynte med Kizza scoring etter Celine assist. Og så bare fortsatte det

Og sånn gikk nå kampen – Flint Tønsberg holdt følge til 5-7 etter knappe tolv minutters spill. Deretter gikk det ti minutter før hjemmelaget fikk sitt mål nummer 6. På samme tid hadde jentene våre satt 15 baller bak Flint Tønsberg sine målvakter. Til pause hadde vi økt til 7-19.

For å sitere reporterne Slagenhallen : Det er gøy å se sånn håndball».

Selv om Flint Tønsberg var noe nærmere oss isolert sett, så var andre omgang også «vår». Erlend var ikke helt fornøyd med spillet i andre omgang men sa seg likevel fornøyd med resultatet. Som til slutt altså ble 18-32, etter at jentene ledet 7-19 til pause.

Det er vi også, nå venter vi spent på hvem som blir kvartfinalemotstander og om vi får hjemmekamp. Følg med for oppdatering

Kizza ble kåret til banenes beste Fana spiller