Foto: Einar Kvalheim

Fana-Follo HK Damer, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Onsdag 11.mars kommer Follo HK Damer over fjellet til det som er Rema 1000-ligaens siste runde for damene. Det er samtidig siste kamp i denne omgang for laget fra Follo da de allerede er klare for 1.divisjon neste sesong.

Fanajentene spiller for en historisk sjette plass og en best mulig plassering inn mot sluttspillet. Uansett utfall av kampen har jentene gjordt sin beste sesong på øverste nivå da de allerede har sikret både ny kontrakt i Rema 1000-ligaen og sluttspillplass.

Synna viser muskler mot Aker. Foto: Bjørn Erik Nesse

Oppgjøret i høst endte med storseier til Fana, da vi vant med 14 mål på bortebane.

I forrige runde møtte Follo «Fana-nabo» Tertnes, der de holdt godt følge i en stor del av kampen. De er i tillegg ett av få lag som, i likhet med våre jenter, har slått Byåsen i årets sesong.

Onsdagens kamp er siste ordinære seriekamp i sesongen 2019/2020, jentene spiller for en historisk sjetteplass. Så vi håper flest mulig tar turen i Fana Arena og heier jentene fram til seier nr fire på rad, to nye poeng og mest sansynlig sjette plass på tabellen.

Gitt at Fana slår Follo HK Damer og Vipers slår Aker Topphåndball blir Fanajentene nummer seks i Rema 1000-ligaen 2019/2020 sesongen.

Kampen starter kl 19:15 og biletter finner du her . Skulle du av en eller annen grunn ikke komme deg i Fana Arena denne kvelden kan du se kampen via BA/Direktesport.no