Foto: Einar Jan Kvalheim

Siste kamp før mesterskapspause og juleferie

I skrivende stund er jentene på vei til Fredrikstad og siste kamp før både mesterskapspause og juleferie.

Jentene møter Fredrikstad «proppfulle» av selvtillit etter å ha slått Tertnes hjemme i Fana Arena sist onsdag. Og med målet om en femteplass i REMA 1000-ligaen så absolutt innen rekkevidde.

Om du har fulgt med i SoMe denne uken og sett lagoppstillingen foran kampen mot Fredrikstad så har du fått med deg at en gammel kjenning er tilbake på Fana-laget. Nemlig «lynvingen» Sofie Vinde Norum. Og har du ikke fulgt helt med, så har du i alle fall fått det med deg nå.

Mens Fana spilte kamp onsdag har ikke Fredrikstad vært ute i kamp siden sist søndag. De var da en tur til Trondheim der de fikk letter juling av et formsterkt Byåsen. Fredrikstad ligger to plasser og tre poeng bak Fana på tabellen – men ser vi på møtene mellom de to lagene de tre siste sesongene så står det 3-2 i favør Fredrikstad. Men med våre jenter som seirende i de to siste oppgjørene (en bortekamp og en hjemmekamp).

Fredrikstad er et lag det er «vanskelig» å møte, men vi går til kamp med friskt mot, friske spillere, Aurora er tilbake etter skade og som sagt tidligere så er Sofie igjen å finne i Fana drakten. Vi går for et spennende og friskt oppgjør.

Følg jentene på Direktesport.no (krever abonnement) fra kl 16:00