Storseier over Larvik, i Larvik

Det kom mange fine ord fra Larvik HK sin ekspertkomentator før kampen. Og vi stiller oss så gjerne i den køen.

Candy satte standarden etter drøye minuttet og derifra og ut stemte det meste. Det var rett nok en litt treg start for våre jenter og hjemmelaget hang godt med til 7-7 etter knappe 16 minutters spill. Det var et par perioder der det var litt langt mellom målene (f.eks 7-8 etter 16:24 så fulgte 7-9 etter 21:02) med det gikk seg til utover i kampen. For Fana sin del, Larvik var uten scoringer i over kvarteret. Og «vi» ledet 8-14 til pause.

Sofie spilte nok en gang en strålende kamp, før pause var Eva innom og reddet en straffe (akkurat som hun pleier). Før hun kom inn mot slutten av kampen og fortsatte der Sofie slapp. De andre jentene gjorde jobben sin og vel så det både framover og bakover.

Alle jentene fikk spilletid denne kampen. Henriette rakk bare så vidt å komme innpå før hun fikk en to-minutter, men det gikk bra det og. En og annen teknisk feil forekom og noen dårlige pasninger var det også (selfølgelig) men jentene er inne i en god periode, det er det ingen tvil om. Og de kunne dra hjem med en sterk borteseier på hele 32-20 over det gamle storlaget Larvik.

Candy ble fullt fortjent kåret til vår beste spiller med 8 mål på 11 forsøk. Og så to utvisninger…..

Nå venter iallefall Frdrikstad hjemme den 24.november og kanskje det blir kamp mot Sola. Det kommer vi tilbake til.