Og turen går til….

Søndag reiser jentene til Larvik der hensikten er å ta to nye poeng.

I REMA 1000-liga sammenheng har vi møtt Vestfold-klubben tre ganger, noe som har resultert i to seirer og ett tap. Det er omtrent ett år siden sist Fana-jentene besøkte Larvik og kom hjem derifra med full poengpott.

I et intervju med Larvik trener Eirik Haugdal hos Handball.no, gjengitt på Norsk Topphåndball finner vi at «Lokalavisa Østlandsposten har funnet ut at Larvik vinner mot alle lag med forbokstaven F (Flint, Fredrikstad og Follo.) Søndag venter Fana…

– Vi har invitert alle breddeklubbene og håper på flere enn de 400 tilskuerne (delvis koronarestriksjoner) vi har hatt i snitt og håper på trøkk på tribunen. Men toppnivået til Fana er fryktelig høyt.

Om laget sitt sier Larvik treneren at «Vi varierer mye. I perioder har vi vært flinke, og vi har lyktes bra i forsvar. Jentene tar i mot info og løser det på en god måte, men vi lager for få mål. Vi har mange playmakertyper som liker å være nest sist, men ikke så mange som stuper rett på mål».

Jentene var onsdag en snartur sørover og spite kamp mot Sola. En kamp som ifølge Erlend «var under pari» og til slutt endte med tre-måls tap.

Larvik har syv poeng på sine ni kamper og ligger med det tre poeng og tre plasser bak oss på tabellen.  Sist runde spilte de uavgjort mot Byåsen på bortebane.

Kampen ser du på Direktesport.no og den starter kl. 17:00