Jentene berget ett poeng på en dårlig dag

Etter knappe fem minutter ledet Larvik 6-2 og det ble avstanden utover i hele første omgang. Og i andre omgang også for del.
Jentene brukte halve omgangen på å sette kun fire baller i Larvik sitt mål. I samme periode fikk Larvik inn 9 fulltreffere på oss. Det ville seg rett og slett ikke for jentene i første omgang i dag, og lagene gikk til pause med 17-12 til hjemmelaget.

Andre omgang ble litt som den første, med Fana jentene litt halsende bak. På det meste ledet Larvik med seks mål. Fem minutter før full tid gikk Larvik opp til 30-27, og vi var mange som trodde at nå var løpet kjørt. Men jentene våre gav seg aldri, de lot seg ikke stresse og fortsatte med sitt eget spill. Det betalte seg i form av tre mål og utligning til 30-30 knappe minuttet før kampen var ferdig.

På det siste minuttet tok Larvik ledelsen først en gang, som jentene utlignet. Så en gang til da de gikk opp til 32-31 med fem sekunder igjen å spille. Da var det langt mellom optimistiske Fana sjeler. Men en lynrask Olivia fikk ballen ut til Kizza som fyrte avgårde et kanonskudd og utlignet til 32-32.

Kizza ble kåret til vår beste spiller i dag – med hele 13 fulltreffere.

Og alle kunne puste lettet ut. Helt til onsdag, da er det NM semifinale borte mot Vipers.