Foto: Bjørn Erik Nesse

Er du klar for årets siste bortekamp?

Årets sist bortekamp for jentene blir spilt i kveld. Og de er snart på vei til Oslo, Oppsal og Oppsal Arena. Et Oppsal som etter 10 år på øverste nivå blir å finne i 1.divisjon neste sesong.

Fana ligger på femteplass, men den er (foreløpig) ikke trygg. Romerike Ravens er på jakt etter akkurat den plassen, de kommer i fullfart og er bare ett poeng bak ….

For en uke siden var Fredrikstad på besøk og fikk med seg det ene poenget hjem. Hadde nær sagt som vanlig, for Fredrikstad har statistisk sett hatt et godt tak på oss i Fana Arena. Vi ledet på det meste med syv mål, og like før slutt var det Fredrikstad som var i ledelsen. Men heldigvis så utlignet Sofie bare sekunder før full tid og vi fikk beholde det ene poenget. Og ennå mer gledelig var det at Andrea var tilbake på banen etter et langt skadefravær.

Sist vi møtte Oppsal vant vi ganske komfortabelt, men vi har ikke spilt opp mot vårt beste de siste kampene, så hvem vet? Men fra sofen går vi selfølgelig for to poeng!

Skal vi berge femteplassen så er kun seier godt nok i kveld, sett deg godt til rette i sofaen og følg kampen på Direktesport.no (krefer abonnement) eller på handball.no/live.

Litt minner fra kampen mot Fredrikstad, alle foto: Bjørn Erik Nesse