Med seier over Oppsal sikret vi 5.plassen

Jentene ledet 0-3 før Oppsal fikk puttet en eneste ball inn bak Olivia. Vi var flinkt til å utnytte tekniske feil hos Oppsal de første minuttene. Men da Oppsal først våknet, så våknet de til gangs. Det tok de bare to minutter å gå fra 0-3 til 3-4. Kampen bølget litt frem og tilbake selv om vi for det meste var ett og to mål foran. Da klokken passert 22 minutter utlignet Oppsal til 9-9. Derifra og ut omgang ble det sånn ett mål til deg og ett mål til meg. Men det var Oppsal som ledet 13-12 da lagene gikk i garderoben.

Til gjengjeld puttet vi fire mål på de fire første minuttene av andre omgang. Og da var kampen i praksis avgjort. Oppsal greide aldri å tette luken og med fem minutter igjen av kampen ledet vi med 9 mål, før det hele endte 24-32 i vår favør.

Olivia ble fortjent kåret til vår beste spiller.

Jentene spilte for femteplassen i dag, og den er vår nå! Ravens spilte nemlig uavgjort, og vi har de på innbyrdes oppgjør. Og kanskje venter Europa neste sesong?

Og siste kamp for vår del er 10.april, hjemme i Fana Arena mot Sola.