Jentene sesongstarter borte mot Ravens 04.september

Med fare for å virke litt negativ, men sesongstart og Fanajentene har ikke alltid gått så bra sammen. Det har vært litt sånn at «alle gode ting er tre og med det fjerde skal det skje». For det var ikke før på det fjerde forsøket at jentene slo til med seier i åpningskampen. Til gjengjeld ble det en kamp med totalt 84 mål, fordelt med 48 til oss og 36 til Follo HK Damer. Nå venter den femte sesongstarten på jentene.

For søndag møter vi Ravens på bortebane. Og så langt (i REMA 1000-ligaen) har vi hatt et relativt greit tak på Ravens. Ser vi på statistikken er det kun i uavgjort kampen borte i fjorårssesongen vi har avgitt poeng til Romerikslaget.

Men for all del, nå er det ny sesong og nye muligheter. Erlend Lyssand sier at kampen «kan gå begge veier. Det er rett at vi har hatt et greit tak på Ravens, men de er ett av lagene som bare ble bedre og bedre nå i vinter. Og i tillegg har det forsterket laget noe, så det blir en tøff kamp. Det er det ingen tvil om. Men vi går for seier».

 «Vi må være på fra start og ikke gi dem noenting gratis. Har vi fokus i 60 minutter og spiller hverandre gode, er det gode muligheter», sa kantspiller Maren Gabrielsen til Fanaposten på fredag.

Nytt av året er at kampene sendes i TV2 systemet, nærmere bestemt på TV2 play. I tillegg kan du som vanlig følge kampen på handball.no/live

Første hjemmekamp er om en liten uke, da mot nyopprykkede Volda. Billettene til den kampen finner du her, og med kampstart kl 16:00 passer det å ta middagen i hallen, lapskaus med pinnekjøtt laget av vår samarbeidspartner Matgal.