Her fra kampen mot Aker. Foto: Einar Jan Kvalheim

Denne gang gikk det ikke vår vei mot Sola

Tett åpning på kampen kan du si, av typen «ett mål til meg og ett mål til deg» og det stod 7-7 etter knappe 12 minutter. Sola startet med 5-1 formasjon i forsvar. Muligens i et forsøk på å stoppe Kizza, men de lyktes bare delvis de første 15 minuttene. På den tiden hadde hun satt inn 3 baller bak Sola sin målvakt.

Forsvaret vårt fikk satt seg noe, og Sola kom ikke like lett til det etter Erlend sin time-out ved halvspilt omgang. Men så fikk Sola en to-minutter som vi ikke greide å utnytte, isteden gikk Sola opp til 10-8 ledelse. Hjemmelaget fikk etter hvert en fire måls ledelse som vi ikke helt fikk til å hente inn. I tillegg hadde de en god målvakt som stadig var i veien for våre skudd, og da pausesignalet gikk stod det 15-11 til hjemmelaget. Ikke den helt store omgangen kanskje, men kampen var på ingen måte avgjort.

Andre omgang fortsatte med våre jenter halsende bak hjemmelaget, som hadde lagt på til fem måls ledelse. En god periode førte til at vi reduserte og knappet inn til tre etter ti minutters spill. På den tiden hadde vi allerede også hatt en utvisning.

Jentene hentet nesten inn igjen Sola, og de lå lenge kun ett mål bak. Men litt slurv og feilpasninger innimellom gjorde att Sola igjen ledet med to med ti minutter igjen. Fem minutter senere tok Erlend vår siste time-out på stillingen 25-22 til Sola. Ny offensiv slagplan ble lagt og jentene la om til syv mot seks spill.  Og det ble redusering til 25-23, 26-23, 26-24, tiden gikk og 26-25.

Det ble spennende de siste minuttene, for med kun ett minutt igjen var Sola på nytt to mål foran. Før det hele altså endte med Sola seier 28-25. Celine ble kåret til vår beste spiller denne onsdagen i Åsenhallen.

Nå skal jentene hjem og lade opp til bortekamp mot Larvik på søndag.

PS: Bildet er fra kampen mot Aker sist lørdag