Storhamar Håndball Elite-Fana, Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

Jentene reiser onsdag til Hamar for å møte tabelltopp Storhamar til onsdagskamp i Rema 1000-ligaen.

Storhamar ble i fjor nr to i serien. Siden den gang har de mistet noen og fått noen. Blandt annet «vår egen» Emilie Hovden. Vår den gang storscorer (med 131 mål i serien) har fortsatt å score mange mål etter at hun reiste til Storhamar.

Jentene våre har siste to ukene slått Byåsen både i cup og serie, og midt inni der rakk de en snartur til Molde der de gav Moldejentene kamp til døren om poengene. Storhamar er så langt ubeseiret i både Rema 1000-liga, cup og ute i Europa.

Siden sesongen 2015/2016 har de to lagene møttes fire ganger, og alle gangene har det blitt seier til Storhamar.

Siden forrige serierunde har Storhamar vært en tur til Polen og EHF-cup spill, mens opptil flere av Fana jentene har spilt Junior NM kvartfinale mot Charlottenlund (mandag kveld). Det ble en langdryg affære, da det måtte fire ekstraomganger og straffekonkuranse til før en vinner ble kåret. Så her var det ikke snakk om en rolig oppkjøring til kampen mot Storhamar – det ble heller bortimot 90 minutter med til dels spennende håndball.

Vi satser på at jentene tar med seg det positive fra å ha tatt skalpen til Byåsen, ikke bare en men to ganger på en uke, + at de greide å hale iland seieren mot Charlottenlund.

Kampen, som starter kl 18:00, ser du på Direktesport.no