Foto: Njål Arnar Johansen

Ikke bare poengene som står på spill når jentene reiser ut i Åsane på torsdag

Torsdag er det klart for By-derby (ja, med stor B) i Bergen. Fana mot Tertnes, eller Tertnes mot Fana er vel det mest riktige denne gangen.

For å bruke Tertnes sine ord før kampen: «Sportslig har rollene blitt snudd på hodet det siste året. Fana er p.t topp 5 i REMA 1000-ligaen, mens Tertnes denne sesongen kjemper på nedre halvdel av tabellen». Vi har ingen problem med å stille oss bak dette utsagnet, men samtidig skal vi huske på at oppgjør der mer enn bare poengen står på spill har en (lei?) tendens til å helt leve sine egne liv. Samtidig må vi ha i bakhodet at Tertnes tre kamper til gode på oss…

Vi gikk seirende ut av oppgjøret i høst, den kampen kan du lese mer om her og vi husker alle at det stod 28-23 til oss da dommerne blåste av for full tid.

Oppstarten av vårsesongen har vært litt opp og ned for vår del. Med stortap for Byåsen, koronaredusert lag mot både Vipers og Storhamar og knepent tap mot Larvik på hjemmebane. Men for all del, vi har ikke bare gått på nederlag vi har tross alt vunnet over Oppsal, Follo, Flint og Ravens. Alle spillerne, utenom de som er langtidsskadde, meldes friske og klar for kamp.

Torsdag er det altså Tertnes borte som gjelder. Billetter til oppgjøret finner du i Tertnes sine systemer, og kjøp gjerne billetten din på Felt A. Og blir det for spennende å sitte i Åsane Arena sender Direktesport.no (her trenger du abonnement) kampen.