O’lykke

Jentene klatret til sikker plass på tabellen i kveld

Rælingen mot Fana, 11 plass mot 12 plass (eller deromkring), nok en gang «kampen for tilværelsen» – denne gang for begge lagene. Og for en kamp det ble !

Selv om skjermen var liten og  dekningen til tider var dårlig så var det lett å se at det var et Fana lag som var hakket mer på enn Rælingen. Jentene ledet 3-0 etter drøye 5 minutter, og mer skulle det bli selv om Rælingen våknet og knappet litt inn på forspranget (sånn innimellom).

Jentene våre spilte godt både framover og bakover, og for å si som HTV-reporteren sa ved en anledning tidlig i første omgang: «Der forsvaret svikter står Sofie Ege bakerst og redder lagvenninnene sine». Lagene gikk til pause med en komfortabel 15-9 ledelse til Fana. Og trygg tabellplass var innen rekkevidde.

Andre omgang fortsatte som den første, med godt spill både framover og bakover. Fana sin ledelse stabiliserte seg på +- 10 mål helt til det var igjen knappe fire minutter. Da satte jentene inn en sluttspurt og «vant» denne perioden 4-1. Sluttresultatet ? Pene 37-24 til Fana, og med et byks er vi på en trygg og god 9.plass på tabellen.

I kveld kom alle (ute)spillerne på scoringslisten. Emilie ble både  BB og vår toppscorer med 14 mål. Jentene fikk også 3 utvisninger og 3 gule kort  med i bagasjen hjem til Bergen.

Og nå venter Skrim Kongsberg hjemme i Fana Arena om en uke. Da stiller du vel og hjelper til?

PS: Det er bare 3 poeng opp til sluttspillplassen