Siste helg før ferien

To treningskamper og en fellestrening

Fanajentene startet helgen med treningskamp mot naboguttene, nærmere bestemt Bjarg/Knarvik sitt guttelag.

Over 3 x 20 min fikk begge lag en  god treningsøkt. Jentene møtte et fysiskt sterkt lag mens guttene møtte et lag med større fart, teknikk og målteft. Og for å sitere Fanaposten «Damene knuste guttene

Søndag ventet en noe tøffere motstad da by-rival Tertens stod på motsatt banehalvdel. Første omgang var preget av stor fart, forholdsvis få scoringer, konkuranseinnstinkt på topp, noen feil her og der, nye spillere på begge lag og  spennende for publikum. Iallefall da Fana utlignet i siste sekund og lagene gikk til pause med 12-12.

Treningskamp eller ikke, et lokaloppgjør er og blir et lokaloppgjør. Intet unntak denne søndagen heller. Du vet det er alvor når du hører trusestrikken slå i kroppen når motstanderen slipper taket i drakten/shortsen.

Kampen endte med med fire måls seier til Tertnes (26-22), mye godt i forsvar fra jentene våre, litt å gå på i angrep, målvaktene våre leverte som alltid, det var brukbart med publikum på tribunen og vi gleder oss allerede til sesong start.