Med lørdagskvelden på tabelltoppen

Det var fullt hus og stormende jubel da «koronaregulerte» 500 tilskuere i Fana Arena fikk se jentene fortsette der de avsluttet på onsdag. I alle fall poengmessig.

Kampen mot Byåsen ble noe jevnere enn kampen mot Follo, selv om Sara allerede etter halvspilt første minutt satte inn Fana sitt første mål for dagen. Byåsen fulgte på og gikk raskt opp i en 1-2 ledelse. Men etter det var det slutt på givergleden til hjemmelaget som resten av kampen holdt gjestene på (god?) avstand bak seg.

Når vi kjenner fasiten er det lett å si at Fana holdt Byåsen på god avstand, men det var i perioder mer spennende enn som så. For Byåsen spilte seg opp til uavgjort i målprotokollen flere ganger i første omgangen, men de greide ikke å komme helt opp. Tolv tekniske feil mot hjemmelagets seks spilte kanskje inn?

Kampen gikk (stort sett) pent og pyntelig for seg, med totalt tre advarsler og tre tomiuttere, hjemmelaget tok sin andre seier av året og kunne ta lørdagskvelden på tabelltoppen.