Foto: Bjørn Erik Nesse

Nå er det vinn eller forsvinn

«Alle gode ting er tre», heter det. Og tar du hele reglen så kommer det «og med det fjerde skal det skje». Men det er teorien – for i praksis får vi bare denne ene tredje sjansen. Nå er det vinn eller forsvinn i vår første sluttspill opptreden.

Som i de andre møtene mellom Sola og Fana denne sesongen vant Sola på sin hjemmebane og på vår hjemmebane. Og om Norsk Tipping får rett så er det litt mindre sjans for at vi vinner i Åsenhallen på søndag enn det var for at vi skulle vinne på hjemmebane onsdag.

Akkurat det velger vi å overse, for vi vet vi kan – og at vi har gjort det før. Slått Sola i Åsenhallen altså. Greit nok at det er et par sesonger siden, men spiller vi som vi gjorde på onsdag er det absolutt ingen umulighet å gjenta 2019/20 sesongens første møte mellom de to klubbene.

Selv om Erlend sa til BA etter kampen at «Åsenhallen er en vanskelig hall å komme til, og vi har slitt der før. Sola er gode der, så vi har en knalltøff oppgave foran oss. Vi må jo forvente at Sola ønsker å vise seg fra en bedre side på hjemmebane. De har mye mer å by på enn det vi fikk se i denne kampen» så er vi optimistiske og tror at alt er mulig.

Ta gjerne turen til Sola og Åsenhallen – det ryktes at opptil flere Fana-supportere har tenkt å ta turen. Blir det for vanskelig å komme seg nedover så har du alltids Direktesport.no og sendingen der. Og til slutt blir du fortløpende oppdatert på handball.no/live.

Vi krysser fingrene og alt mulig annet, og mimrer litt fra kampen på torsdag.